top of page

Personlig trener for hunden din

 

Står du fast i treningen med hunden din, eller kanskje ikke rekker å få trent like mye som du burde? Eller har du lange dager på jobb og skulle ønske hunden din ble aktivisert på dagtid?

For kunder på Nesodden tilbyr jeg nå en ekslusiv hundeluftingstjeneste, hvor jeg kommer hjem til dere på dagtid og tar med hunden din ut på treningstur. Turen varer i 1 time og foregår enten i deres nabolag, eller i friområder rundt Nesoddtangen.

Mitt mål med disse turene er at hunden din skal få maks utbytte mentalt, men også fysisk. Den skal få gå mest mulig løs, men vi skal også trene på de tingene som er viktige i hverdagen vår. Du som hundeeier kommer med dine ønsker om hva jeg skal trene hunden din bedre på, og sammen legger vi en god treningsplan.

Forslag til ulike ting vi kan trene på:

  • Gå pent i bånd

  • Passeringer

  • Innkalling

  • Impulskontroll i ulike miljøer

Treningen jeg gjør med hunden din legger et godt grunnlag, og det blir enkelt for deg som eier å holde ved like. Du får selvsagt en grundig gjennomgang av hvordan jeg har trent slik at du kan trene likt når dere skal trene sammen. 

Turene foregår mandag til fredag mellom kl 10.00 og 14.00, og hunden blir hentet og levert hjemme. Du som eier blir oppdatert under turen med bilde eller video. 

 

For å få best mulig utbytte av dette tilbudet så binder man seg til 4 ukers trening,

Pris: 2600 kr, og det inkluderer alt av godis som brukes i treningen. 

Kontakt meg her

Takk for at du kontakter meg!

Oh my dog hundetrening på Nesodden
bottom of page